Dappere-Dodo's Logboek, 21 jun 23

Even mijn lelijke voeten wazig gemaakt 🤣

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
De eerste ruim 6 kilometer lopen zit erop! Ik ging eigenlijk alleen om eiwitpoeder, nou vooruit, de lange route. Onderweg spontaan een paar tops gekocht. (ik zie nu dat ze voor mannen zijn maar maakt niet uit!) Eenmaal de eiwitpoeder in handen gelijk maar door voor isokinetische tape en gewone sporttape. Werd ik toch wel erg naar, dus tussendoortje gekocht, een flesje vitamin water en proteïne chips. Pffff Nu voetjes omhoog, koelen.. 
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Vraagje!! Wat vinden jullie een betrouwbare site of app voor calorieën verbranding berekenen, per activiteit? Ik heb nu een aantal bekeken na het lopen, en ze variëren van 606 kcal tot 1155 kcal.  
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
ik denk dat geen enkele site betrouwbaar is wat betreft calorie verbranding. ik hou daar dus ook geen rekening mee. het is zo persoonlijk  
21 jun 23 door lid: Wikkie1977
Ik denk dat je gelijk hebt hoor, maar toch nieuwsgierig soms. 🫣 Ik heb trouwens net méér dan alleen calorieën verbrand. 🥵 Mijn hand aan het gasfornuis! 🥵 Hét bewijs dat Narcolepsie en koken niet altijd samen gaat. Stom kind! Gelijk misselijk! 🥺🤢😳  
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Klinkt wel weer als een pittig dagje😳 
21 jun 23 door lid: keto_danny
Best wel 😳 
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
geen stom kind lieverd😘, het zit je allemaal zo tegen. Dikke knuffel ❤️ 
21 jun 23 door lid: linkelouitje
Wel weer gedoe zeg, maar niet stom hoor. Kan gebeuren. Hoe smaken die chips overigens? 
21 jun 23 door lid: gien55
Ik vind het van (de man van) Lost eigenlijk veel erger 😭 Maar jullie hebben wel gelijk.. Die ‘chips’ was heerlijk, trouwens! 
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Ik heb vandaag geleerd dat je jezelf niet stom mag noemen. Want dat ben je niet, en je geeft jezelf zo een negatief zelf beeld. Dus je bent zeker niet dom lieve Inge. En we DOEN allemaal weleens dom.  
21 jun 23 door lid: keto_danny
Dankjewel Den ❤️❤️ Ik moet nog even een rolletje verband halen, ik had al gaasjes gehaald maar dat blijft niet liggen uit zichzelf 😳 maar daarna doe ik echt helemaal niks meer!  
21 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Inderdaad, wel je rust nemen 🥰 
21 jun 23 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.