Gerrika G's Logboek, 07 apr 23

Al 2x naar de tandarts geweest met vage pijnklachten de laatste tijd. 1e keer een oude vulling vervangen 2e keer foto's waar niets op te zien was. Gisteren al aardig wat pijn in mijn mond. Vandaag niet te harden zo pijnlijk, de pijn ging alleen weg met ijswater. Tandarts had ik al een afspraak gemaakt voor dinsdag as. Vanmorgen de huisarts gebeld en van haar tramadol en antibiotica gekregen. Had al de nodige ibus op. Wat denk je het hielp helemaal niets 0,0. Uiteindelijk naar de nood tandarts geweest en het kreng laten trekken, dag kies!! Ik ben eindelijk pijnvrij nou. Ik dacht dat ik alle ellende wel gehad had 🤣🤣🤣. Schijnbaar nog niet 🙈

Bekijk Dieet Kalender, 07 april 2023:
809 kcal Vet: 47,85g | Eiwit: 22,45g | Kolhy: 70,50g.   Ontbijt: Elinas Griekse Yoghurt, Mini Salami, Dolce Gusto Café Au Lait, Freeway Cola Zero. Lunch: Lidl Ontbijtkoek Zero. Snacks/Andere: Ben & Jerry's What-a-Lotta Chocolate. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 23
Reacties 
Wat naar, hopelijk blijft de 🦷pijn nu weg! 
07 apr 23 door lid: Lind@@h
Dat hoop ik ook en anders wil ik m'n kies terug 🤣🤣🤣 oh nee wacht zo werkt dat niet hé....jammer. 
07 apr 23 door lid: Gerrika G
Wel weer 100 g minder 😉 
07 apr 23 door lid: Wow34
Nou Wow ik hoop toch op meer eten ging écht niet vandaag. Van ellende 2 plakjes ontbijtkoek en een bifi op omdat ik moest eten bij de tramadol.  
07 apr 23 door lid: Gerrika G
En net een yoghurtje want wederom tramadol. 
07 apr 23 door lid: Gerrika G
Beterschap Gerrika 🙁 
07 apr 23 door lid: SabineS85
Vervelend, maar wel van de pijn af.  
07 apr 23 door lid: Suzepluus
Succes meid. Pijn in je tanden vreselijk. Ik hoorde van een vriendin dat het bevallen van haar kinderen minder pijn deed dan haar verstandskiezen die ontstoken waren.  
07 apr 23 door lid: wendycarty
Sterkte 🍀😘 
07 apr 23 door lid: Nel_69
De pijn is weg jeee natuurlijk voel ik wel dat er in mijn mond is gevroet want er zit een wond maar daar kan ik mee leven. 
07 apr 23 door lid: Gerrika G
Dat klinkt beter❤️ Kiespijn is zoooo ellendig 🥲 
08 apr 23 door lid: Nel_69
Wat was er met die kies dan? 
08 apr 23 door lid: keto_danny
Zo zeg dat! Liters water zijn er doorheen gegaan gisteren. Als ik het niet in mijn mond had verging ik binnen 10 seconden van de pijn. De nood tandarts kon de testen zowat niet doen ik ging door de grond als ik ging liggen. Ben nog nooit zo blij geweest met zoveel verdoving in mijn mond. Volgens mijn man 5 buisjes 🙈. Nu alleen ff op letten met tillen en bukken de aankomende dagen.  
08 apr 23 door lid: Gerrika G
Danny de zenuw was een kant flink aan het opspelen. Ik kon kiezen of een wortelkanaal die dan zeker rond de 1000 euro uit zou komen of trekken. Na zoveel pijn heb ik gezegd eruit met dat ding! Het is linksonder de een na laatste dus opvallend is het gelukkig niet al heb ik nou wel een dikke kaak 🤣🤣 
08 apr 23 door lid: Gerrika G
Aan het einde zei de assistente ook nog "wil je hem mee nemen" euh nee dank je wel 🤣🤣 
08 apr 23 door lid: Gerrika G
Waarom zo duur dan? Bij mij is het ook op zondag gedaan, in het ziekenhuis, maar was niet zo duur. Ik was direct van de pijn af. Het is écht niet te harden. 
08 apr 23 door lid: keto_danny
Pfff jemig… gelukkig dr uit! Ja zeggen ze allemaal alsof je 5 bent en al je kiesjes/tandjes nog bewaard 😄 
08 apr 23 door lid: jessmeh40
Noodtandarts hé mijn eigen tandarts werkt niet op vrijdag. Die had ik Donderdag al gebeld en toen was de pijn nog te doen. Je tikt sowieso 250 af voor een wortelkanaal bij de noodtandarts en dan moet de normale rekening nog volgen. Nu was ik voor 160 klaar.  
08 apr 23 door lid: Gerrika G
Bij mij was het ook een nood tandarts. Ik zou het moeten nakijken, maar het was zeker geen €1000,- Maar gelijk heb je, je kunt het een kies missen. 
08 apr 23 door lid: keto_danny
Volgens mij ligt het eraan waar je gaat , als het in het ziekenhuis moet , zijn er waarschijnlijk andere prijzen. Dan is het misschien een chirurg geweest 🤷🏽‍♀️ 
08 apr 23 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Gerrika G's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.