Antoinette loves food...'s Logboek, 05 mrt 23

Jongens, zullen we het een beetje gezellig houden hier?

Iemand ergens op wijzen, opbouwende kritiek, allemaal prima (ook al is dat wel eens confronterend, maar we zitten hier allemaal met een doel en dan is het nodig/handig om af en toe te horen wat er beter kan. Ik vind het prettig als mensen meedenken. Anderen hebben weer andere inzichten).

Maar.. iemand op de man affakkelen, of op zijn privé situatie is nergens voor nodig.

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Helemaal eens Antionette😘 
05 mrt 23 door lid: HélèneNoordhoek
Ach ja 🙄 
05 mrt 23 door lid: Gerrika G
Negeren werkt inderdaad beter, maar ik kan mij soms niet inhouden. Ik spreek sommige mensen ook via andere media, en ken ze dus inmiddels wat beter. Dan vind ik het niet tof als ze te kakken worden gezet. 
05 mrt 23 door lid: keto_danny
Helemaal eens. 
05 mrt 23 door lid: gien55
❤️❤️ 
05 mrt 23 door lid: Dappere-Dodo
Ik denk dat negeren voor echte trollen wel werkt. Maar ook niet-trollen plaatsen wel eens onaardige berichten. En nadat ik er iets van gezegd heb, heeft iemand zijn/haar opmerking verwijderd. Dan heeft het dus wel zin.  
05 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Als je al weet dat mensen het moeilijk genoeg hebben, moeten ze niet nog een trap nakrijgen. Dan wil ik voor ze opkomen.🙄 
05 mrt 23 door lid: keto_danny
Ja ik vind het ook moeilijk om te negeren hoor. 
05 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik denk eerder dat het in de meeste gevallen eerder dommigheid is dan bewust pestgedrag. Volgens mij hebben deze mensen geen enkel inzicht op wat hun reactie kan veroorzaken voor de ontvanger en zijn ze zich er tevens niet bewust van dat hun mening helemaal niet relevant is en dat die zeker niet geventileerd hoeft te worden. 
05 mrt 23 door lid: SabineS85
En dan helpt wijzen erop wel. En bij de reactie die verwijderd is, was het goed bedoeld naar de één, maar daardoor kwetsend voor een ander. Er zit niet altijd een slechte intentie achter. 
05 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Ach dommigheid irriteert mij ook 😂 En memsen erop wijzen is inderdaad het netste. Maar de echte imbecielen, die we allemaal wel kennen, die moet je toch echt negeren. 
05 mrt 23 door lid: keto_danny
Ik poste afgelopen week mijn gewicht en schreef daarbij "zeg maar even niks" 2 leden vonden zichzelf bijzonder en vonden het nodig om "grappig " te reageren. Deze berichten heb ik dus gewoon gewist. Dat is de manier waarop ik ermee omga. Ik negeer zulke mensen dan maar.  
05 mrt 23 door lid: SnelleEll72
Danny, ik heb geeeeen idee wie je bedoelt 😅 
05 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik laat het meestal expres staan, dan zien anderen ook wie de idioten zijn. Ik vond het wel een tijdje rustig, maar de lente hangt zeker in de lucht ofzo 😅  
05 mrt 23 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.