Antoinette loves food...'s Logboek, 19 feb 23

Hoogste gewicht was 72,4 kg, laagste gewicht 71,5 kg. Gemiddeld gewicht over de week 72 kg. Biografie is geüpdate.

37 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 25
Reacties 
Netjes hoor 👍 
19 feb 23 door lid: Gerrika G
Top 👏🏻 
19 feb 23 door lid: Rommeltjes
Super! 
19 feb 23 door lid: HélèneNoordhoek
lekkerrrrrr👍🏻 
19 feb 23 door lid: claudet57
Wauw hé, echt super goed!💪🏻 
19 feb 23 door lid: keto_danny
Yes!! You made it 👏🏻👏🏻👏🏻🥳🥳🥳 
19 feb 23 door lid: SabineS85
Iedereen gaat goed 😀 
19 feb 23 door lid: SandraLoekman
🎉🎉🎉 
19 feb 23 door lid: Marit1290
Topper ‼️ 
19 feb 23 door lid: Nel_69
Geweldig! 
19 feb 23 door lid: Wow34
Bedankt! Blij mee. Ik heb de 72 kg 3 weken geleden voor het eerst gezien, maar toch leuk dat hij ook nog in de challenge terug te zien is! 
19 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Appelflap gekregen en lekker opgegeten. Vervolgens trek in vanalles en nog wat en er een hoop drop erachteraan gegeten 🤣. Het werkt toch beter als ik mij aan mijn drie maaltijden houd 😅. Morgen weer een dag. Dit was weer een bevestiging van waarom het slim is dat ik dit soort dingen normaal gesproken afsla. 
19 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Herkenbaar, niet meer dan menselijk maar ook wetende dat je achteraf baalt want meestal was het het helemaal niet waard 😐 
19 feb 23 door lid: SabineS85
De appelflap was lekker en heb ik bewust gegeten, maar die lading drop erachter aan had niet gehoeven. Ik ben er ook misselijk van. Ik kreeg afgelopen week een opmerking van een Collega omdat ik een koekje afsloeg. Dit is dus de reden waarom ik dat doe 😅. 
19 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Laat die collega lekker lullen, die is vast zelf te dik  
19 feb 23 door lid: keto_danny
Het valt mij wel op dat juist mensen die zelf een ongezonde levensstijl hebben menen opmerkingen te moeten maken over de keuzes die mensen, die wel een gezonde levensstijl nastreven, maken. Dat vind ik net zo fascinerend als dat ik het irritant vind.  
19 feb 23 door lid: SabineS85
Ze wilt wel gewicht kwijt en snapte (13,7 kg geleden) niet dat ik dat ook wilde. Ik denk dat ze best gezond leeft (sport o.a. veel), maar dat ze wel een snoepkont is. Ik werk in de zorg, dus er staat echt altijd wel iets lekkers. Dat maakt het niet makkelijker. Ik pak daar over het algemeen niks van, want zoals ik vandaag bewezen heb, houd ik dan niet meer op.. Ik vind de opmerkingen ook wel eens irritant. Ze geven mij het gevoel dat ik op let terwijl het niet nodig is, dat ik overdrijf. Terwijl ik juist ben afgevallen door o.a. hier op te letten en hopelijk blijf ik hierdoor nu ook op gewicht. Als ik het loslaat, dan zal ik ook weer aankomen en dat was ik net niet van plan. 
19 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Gewoon de keuze maken dat je nooit meer dik word. Dat heb ik ook gedaan, en dat gaat mij heel goed af. Er is een foto/banner waarop in het Engels staat, dat niemand commentaar had toen ik snoep en koek voor lunch at, en dat er des te meer commentaar hebben nu ik een gezonde lunch eet En dat is wel waar, al gaat dat na een paar jaar wel over hoor. En jaloerse "wijven" blijven er helaas altijd. 
19 feb 23 door lid: keto_danny
Dat is zeker mijn plan Danny! Maar wel bizar inderdaad. Men vind het niet gepast om iets tegen dikke mensen te zeggen over hun eetgewoonten, maar tegen slanke mensen mag alles gezegd worden.. 
19 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik heb het al eens vaker genoemd maar kreeg aan het eind van mijn afvalperiode meerdere keren te horen dat ik niet nog meer af moest vallen. Van paar collega’s, de vrouw van Bart zijn kameraad en van mijn schoonmoeder wel 10 x. En dan dacht ik; “als ik tegen jou zou zeggen dat je niet meer aan moet komen, dan zou dat zeer ongepast zijn. Hoezo denk jij dat dit wel kan? En waar the fuck bemoei je je eigenlijk mee?!” Tegen mijn schoonmoeder heb ik het wel eens hardop uitgesproken. Die deed het later nog enkele keren dus dat heeft blijkbaar geen indruk gemaakt.  
19 feb 23 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.