MXangel's Logboek, 01 jul 22

gisteren mijn punten gekregen. 3 vakken met prachtige punten. 2 vakken met 9/20 en dus 2 herexamens. best teleurgesteld in mezelf. ik ga er maandag 3 dagen tussenuit maar ineens geen zin meer in. het moet nog even zakken. want ik had zo gehoopt op een zomer zonder studeren.

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dank je! Het ene vak was multiple choice met giscorrectie. Das zo venijnig! En op het andere echt lompe fouten. Ik ga proberen in juli niks te doen en in augustus terug te beginnen. Merci voor de steun en motivatie!  
02 jul 22 door lid: MXangel
Niet opgeven! Komt zeker goed 
02 jul 22 door lid: Sindy.vancanegem
Niet opgeven komt weer in orde  
02 jul 22 door lid: Anja Daenen
kun of mag je ze niet tolereren ? weet niet waar je zit , maar ik weet dat ze bv in diepenbeek het hoogste punt nemen van wat je scoorde op de 2... in Leuven geldt de score van je inhaalexamen... maar gun jezelf eerst even wat rust en wees trots op jezelf. wat dit is helemaal niet slecht hoor, integendeel ! hier gaan de 2 studenten zich eerst even concentreren op chiro en feesten en dan met opgeladen hoofd terug starten. knap gedaan!  
02 jul 22 door lid: noesch2
Het ene kan ik eventueel tolereren, het andere moet ik minstens een 10 op halen. Hier ook eerst wat rust en daarna er terug aan beginnen. Net een weekendje weg geboekt nadat ik men punten heb, zodat ik nog even ontspanning heb voordat het nieuwe schooljaar begint. Het is inderdaad niet zo slecht, maar toch blijft het een zure. Blijkbaar ben ik nogal streng voor mezelf 🙈 Dankjewel!  
03 jul 22 door lid: MXangel
ik snap je ,tis moeilijk MAAR NIET OPGEVEN je moet geloven in je zelf op het gaat nooit lukken verder wens ik wou succes en moed 
07 jul 22 door lid: kenza2010w

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MXangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.