smootylaatmaar's Logboek, 09 mei 22

onderweg naar t ziekenhuis. weer 2x een mooi stuk lopen. op bezoek bij de K.N.O arts 😁. Wel tijd , heb al keelpijn sinds eind januari

Bekijk Dieet Kalender, 09 mei 2022:
1560 kcal Vet: 53,28g | Eiwit: 55,01g | Kolhy: 212,55g.   Lunch: CoolBest Jus D'orange, De Ruijter Bebogeen, Kips' Room Paté, AH Tijgerbrood Bruin. Diner: Honig Groentesaus Fijne Tuinkruiden, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Gekookte Bloemkool (Vers, zonder Olie Bereid). Snacks/Andere: Milka Bubbly, Baresa Kipspiesjes Piri Piri, Snack A Jacks Cheese, Tompoes. meer...
534 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

35 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 40
Reacties 
Mooi, niks te zien. Zo'n slangetje via de neus naar einde keel, of begin slokdarm...geen idee, een mooi eind in ieder geval 🤣🤣. Nu eerst voor 30 dagen maagzuurremmers, hoewel ik niet merk dat ik last heb van maagzuur. Maar goed, 30 dagen dus.En als dat niets veranderd gaat ze verwijzen naar logopedie. Dat om te kijken of er sprake is van overmatig spierspanning in hals, keel, nek. En om na te gaan of ik mijn stem verkeerd gebruik. Ik hoor dat mijn stem steeds hezer wordt. 
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
opluchting dus 👍🏻. nu zoeken hoe het 'opgelost' kan worden. 
09 mei 22 door lid: claudet57
Inderdaad opluchting. Mijn tante heeft slokdarmkanker gehad en ik bleef dat ik mijn hoofd houden. Nu op zoek naar de oorzaak, en hup weg daarmee 😁 
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Zo is het👍🏻 
09 mei 22 door lid: claudet57
Oh mooi dat het niet is waar je bang voor was 👍🏻 Gek hè, waar je allemaal last van kunt hebben en je zorgen om kunt maken. 
09 mei 22 door lid: ingridt
Absoluut. Ik heb ook geen pijn bij slikken maar wel bij gapen, niezen, hoesten. Soms voel ik inderdaad dat mijn halsspieren strak staan. Terwijl ik denk dat ik dan toch vrij ontspannen ben🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. Wel een after menstruatie snaai trek. Maar tegelijkertijd nergens zin in🤣🤣🤣 
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Gelukkig niks ergs gevonden!! 🥳🥰 Hopelijk stelt het je gerust. Ik herken het hoor, het zorgen maken. 
09 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Fijn dat het niets ernstigs is 👍 
09 mei 22 door lid: Gerrika G
Goed dat het niets ernstigs is. Ik heb dysfagie en dus problemen met slikken en voeding die het verkeerde keelgat in gaat. Best creepy. Het is dus niet zoiets? Ik denk ook heel vaak dat ik uiteindelijk mijzelf wel slokdarm- of maagkanker gegeven heb.  
09 mei 22 door lid: mattiegoeshealthy
Nee, ik heb geen problemen met slikken of dooorslikken van eten.  
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Dus enkel pijn bij het slikken? Want ja dat zit er bij mij ook wel bij vaak. Of gewoon keelpijn ook als je niet slikt? Wel heel vreemd. Met covid heb je ook keelpijn die best erg is, maar dat duurt geen maanden. 
09 mei 22 door lid: mattiegoeshealthy
Ik dacht altijd dat je maar 1 keelgat hebt 🤷🏽‍♀️ 
09 mei 22 door lid: annemiek rembil
Ik bedoel je luchtpijp en dan komt er eten en drinken waar het totaal niet moet zijn en lig je in het ziekenhuis met allemaal infecties (aspiration pneumonia). Niet aan te raden.  
09 mei 22 door lid: mattiegoeshealthy
Ik heb juist géén pijn bij t slikken.  
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
De pijn zit laag in de keel, bijna daar waar je sleutelbenen bij elkaar komen. Je schildklier zit daar ook ongeveer. En ik ben schildklier patiënt, maar die waarden zijn prima. 
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Dat is heel apart. En ze hebben niets gevonden? Dus chronisch eigenlijk keelpijn? Ik zou dan ook denken dat het iets met je stemgebruik is of zo, of spieren die gespannen staan. Sorry trouwens voor die tmi van hierboven. 
09 mei 22 door lid: mattiegoeshealthy
Bij chronisch zou het komen en gaan. En 't gaat niet, t is alleen gekomen 🤣🤣🤣. Eh wat is de tmi van hierboven......ik denk hieronder trouwens 🤪 
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Op de pc staat de oude tekst vanboven, ik bedoelde dat van eten in je luchtpijp omdat annemiek zei dat je maar 1 keelgat hebt. Als de keelpijn opeens is gekomen, hoop ik dat hij ook opeens weggaat... maar meestal is dat niet zo. 
09 mei 22 door lid: mattiegoeshealthy
Oh echt ik zal eens kijken hoe het op mijn tablet er bij staat qua volgorde. Op mijn telefoon komen de nieuwe reacties nl boven aan ik gebruik mijn tablet alleen voor een pb🤭🤭. Vandaag ben ik onwijs moe, doe niets anders als gapen, en gapen doet best zeer. De spanning die het zet op de keel en omliggende spieren. Ik zie wel wat er achter weg komt.  
09 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Ik heb precies hetzelfde gehad.Was ook bang omdat beide ouders zijn overleden door keel/mond/slokdarmkanker. ze vonden bij mij ook niets. Het zou door spanning komen. Dat ze niks vinden was een opluchting maar tevens frustrerend omdat ik nog niet wist wat het was. Heb het nog steeds soms, maar negeer het, als ik erop ging letten kreeg ik zelfs paniekaanvallen en hyperventilatie. 
10 mei 22 door lid: magmil_81

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.