smootylaatmaar's Logboek, 15 jul 20

voor hen die al op vakantie zijn geweest....ooit.

wij vertrekken binnen kort met de vouwwagen naar de camping. dat betekent toch wel anders eren dan thuis. de blender gaat niet mee, weegschaal niet. geen idee wat het assortiment van de camping supermarkt is.
wat waren jullie grootste struikelblokken???
Ik denk wel dat ik meer zal bewegen aangezien ik mijn 9 jarige holbewoner overal uit de bossen zal moeten opzoeken anders denkt hij niet eens aan eten of slapen 🤣🤣🤣.
alle praktische tips en tricks zijn welkom.
Behalve die van "ah joh, t zijn maar 5 dagen "...

Bekijk Dieet Kalender, 15 juli 2020:
887 kcal Vet: 42,87g | Eiwit: 85,16g | Kolhy: 31,72g.   Ontbijt: Galbani Mascarpone, AH Hollandse Aardbeien, Campina Magere Milde Kwark Naturel. Lunch: Campina Magere Milde Kwark Naturel, AH Aardbeien, Optimel Drink Mango Passievrucht. Diner:  Ei, AH Hamreepjes Julienne, AH Hollandse Roerbakgroente. Snacks/Andere: Jumbo Knabbelspek Bolognese. meer...
248 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Kijk eens aan opgelost eet smakelijk ;-) een heel veel plezier  
17 jul 20 door lid: AviaMar
Jaaaaaaaa, dank u dank u🥰 
17 jul 20 door lid: smootylaatmaar
Maar denk je ook aan je langzame kh? ;-)  
17 jul 20 door lid: AviaMar
heel veel plezier en vergeet vooral niet te genieten.... je zou wat maaltijdshakes kunnen halen. verder zullen ze in Drenthe vast de zelfde boodschappen als bij jou in het dorp/stad verkopen. koken in de vouwwagen is niet veel anders dan thuis. en de bbq mag zeker niet ontbreken 🍀🌻 
17 jul 20 door lid: dame0165
BBQ gaat niet mee ,dat doen we thuis weer. Ik liep vooral te dubben met het ontbijt. Dat heb ik nu opgelost. Ik zal even bezien wat ik voor de traagjes voor ideeën kan opdoen. Ik moet zeggen dat ik daar nu ook niet echt naar kijk. 🙊, maar zolang er resultaat is. Ben ik blij. Genieten doe ik pas als we weer thuis zijn. Ik hou er absoluut niet van Om niet thuis te zijn. Dan valt mijn vaste grond weg. Maar nagenieten kan ik wel. 
17 jul 20 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.