Champignon kippensoep & caprese 🤗
|
1345 kcal
|
Vet: 69,02g | Eiwit: 54,72g | Kolhy: 128,30g.
Lunch: Bio Today Maple Syrup, Appel, Frambozen, Aardbeien, Alpro Amandelmelk Ongezoet, Total Griekse Yoghurt, Smaakt Volkoren Havermout. Diner: Tomaten, Galbani Mozzarella, Campina Kookroom, Wortelen, AH Kastanjechampignons, Kippensoep. Snacks/Andere: Côte d'Or Bonbonbloc Truffel Puur, Cappuccino. meer...
|
|
Reacties
26 mei 20 door lid: kathkatharina
|
Heerlijk soepje, zou je het recept willen delen ?
27 mei 20 door lid: Rommeltjes
|
Ja ga het voor je uitschrijven vanmiddag :-)
27 mei 20 door lid: Dottieapple
|
27 mei 20 door lid: Iek ❤️
|
Helemaal vergeten, komt eraan ga het uitschrijven, nog even geduld :-)
27 mei 20 door lid: Dottieapple
|
Nodig
Ui
Selderij stengels 3 a 4
Groot pak kastanje champignons
Twee a drie penen
Kippenbouten 4
Laurier
Kippenbouillon
Bospaddestoelen bouillon (AH)
Kookroom
Plons witte wijn
Verse tijm
Verse peterselie – plat.
Kippenbouillon maken
In 2 liter water kippenbouten trekken met laurier *25 minuten – af laten koelen.
Bouillon zeven en opnieuw aan de kook brengen
3 kippenbouillonblokjes en 1 bospaddestoelen bouillon er in oplossen.
Alle groente snijden en zachtjes beetje bakken in wat roomboter, zo rond de 5 a 7 minuutjes. De champignons doe ik altijd even apart.
In de bouillon doen, kookroom en verse tijm, ik doe rond de 1,5 eetlepel erbij *geregen. Plons witte wijn erbij, nog 10 min. Zachtjes koken. Ook even proeven op dit punt, kan zijn dat je nog half blokje bouillon moet bijvoegen, ik doe dan nog wat bospaddenstoelen bouillon erboven verkruimelen. Als laatste in de kommen vers gesneden peterselie en verse peper uit molen erbij doen.
Hoop dat het klopt zo ;-)
Hoor wel als je keer probeert!
27 mei 20 door lid: Dottieapple
|
28 mei 20 door lid: Rommeltjes
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Dottieapple's Gewicht Geschiedenis
|