kellyflirten's Logboek, 14 apr 20

ik kreeg dus een enorm jojo effect wanneer ik wel at. ik moet wel toegeven dat ik niet gezond bezig was. ik braakte als ik wel iets at dus heb ik besloten een gezond en evenwichtig eetpatroon even aan te houden en dan voedingsmiddelen beginnen schrappen. denken jullie dat dit slimmer is?

Bekijk Dieet Kalender, 14 april 2020:
36 kcal Vet: 0,00g | Eiwit: 0,13g | Kolhy: 10,46g.   Ontbijt: Canderel Sucralose, Thee. Lunch: Thee, Canderel Sucralose. Diner: Thee, Canderel Sucralose. Snacks/Andere: Canderel Sucralose, Thee. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dag Kelly, ik probeer ook regelmatiger wat te eten. Op Mn werk sla ik maaltijden over, wat nefast is.. nu kleine maaltijden en tussendoor 2.5l water drinken ( met scheutje fruitsap voor de smaak, dan lukt het zelfs een slechte waterdrinker als ik) , zo heb ik een voldaan gevoel en snoep ik niet ;) beetje bij beetje lukt het zo wel...;) 
14 apr 20 door lid: willemsma
Wat mij helpt is gewoon ook even uitzoeken welke gezonde gerechtjes je graag eet ! Kijk eens op @chloekookt. Ik doe ook 5 dagen per week aan intermittent fasting, waardoor ik minder eet! Luister naar je lichaam.  
14 apr 20 door lid: annemeyen

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


kellyflirten's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.