wodanlucy's Logboek, 01 nov 19

gisteren een aangename ervaring bij het shoppen🙂. Ik zie een mooi getailleerd fleece vestje hangen. Maat ging max tot xxl. Ik denk daar gaan we weer, dat gaat nooit passen. Paste idd niet, maar tot mijn grote verbazing was het wat te vlot 🙂. De xl paste goed. Ikke supertrots naar huis met mijn nieuwe aanwinst.
90,3 kg Tot nu toe verloren: 27,5 kg.    Nog te gaan: 30,3 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 0,7 kg per week

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
leuk 
04 nov 19 door lid: donja n
Voelt goed hee😋. Ik ben nu afscheid aan het nemen van m'n broeken in maat 58 en 60. 56 zit ook al losser, maar ik blijf nog even voorzichtig. Bij truien kan de 54 al. 
04 nov 19 door lid: alianaoiseaux
Het blijft vreemd, die kleding... Ik blijf maar verkeerd "grijpen" en loop precies verloren in de winkels... Maar wel fijn, dat wel! Ik heb afgelopen week alles in zakken gestopt (vuilniszakken, allez, toch van die grootte) en weggebracht, dat luchtte wél op. Sommige kleren zelfs nog van vóór mijn toegenomen gewicht, paste ik wel weer, maar het was absoluut niet meer modieus (lees: "te jong" voor mijn leeftijd 😂). Dat opruimen hielp me wel beseffen dat sparen geen zin heeft, ook nu niet, want stel dat dat gewicht er ooit weer bij komt, dan is dat óók weer gedateerd... Fijn om te lezen dat dat niet alleen bij mij zo is 🙈  
05 nov 19 door lid: helenaatje
Dit moet echt een motiverend gevoel geven, Proficiat! 😁 
05 nov 19 door lid: Kooscappelle
Super! Ik heb vandaag een jeans aan van 7 jaar geleden Zonder buikpijn Trots op ons allemaal!  
05 nov 19 door lid: crollie
Ja het voelt echt wel goed. Hier ook veel spullen naar de textielcontainer gebracht. Ik heb nog een paar zaken in de kast hangen waar ik nog in moet 'krimpen' 😄. Een rok en een paar broeken die niet leeftijd en tijdsgebonden zijn. Shoppen moet ik ook nog aan wennen dat ik niet meer naar de afdeling speciaal voor grote maten moet lopen. Dat geeft echt veel meer keus. Maar ik herken het gevoel van verloren lopen tussen de kledij ook heel goed.  
08 nov 19 door lid: wodanlucy
👍 
12 nov 19 door lid: vetter dan vet

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wodanlucy's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.