brigensam's Logboek, 17 jan 19

zo leuk sinds ik ben begonnen met vers te maken en extra variatie heb ik gewoon zin om de keuken in te gaan. in de ochtend in de rust op mn gemakje. Dus eerst ff wat in huisje doen. Keuken schoon even kopje thee en dan broccolie soep maken. Daarna verse pastasaus . Love it

Bekijk Dieet Kalender, 17 januari 2019:
1633 kcal Vet: 71,37g | Eiwit: 107,35g | Kolhy: 141,43g.   Ontbijt: Banaan, AH Yoghurt Griekse Stijl, Quaker Oats Havermout. Lunch: C1000 Gebraden Gehakt, Calvé Pindakaas (10g), Becel Boter, Wasa Cracker, Soep. Diner: Perzik, Danone Danoontje Extra, Jumbo Houdbare Half Volle Melk, AH Kippendijfilet, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, All Seasons Witlof met Ham en Kaas. Snacks/Andere: Koekje. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
klinkt als een topdag, enjoy! 
17 jan 19 door lid: snoezeloes79
Ja zeker en de soep was heerlijk  
17 jan 19 door lid: brigensam
Hoe maak je de pastasaus 
18 jan 19 door lid: Ingrid jansen1971
Variatie van wat ik zelf wil en van pinterest hoe maak je pastasaus er zijn verschillende soorten en kijk naar wat je lekker vind  
19 jan 19 door lid: brigensam

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brigensam's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.