zo leuk sinds ik ben begonnen met vers te maken en extra variatie heb ik gewoon zin om de keuken in te gaan. in de ochtend in de rust op mn gemakje. Dus eerst ff wat in huisje doen. Keuken schoon even kopje thee en dan broccolie soep maken. Daarna verse pastasaus . Love it
|
1633 kcal
|
Vet: 71,37g | Eiwit: 107,35g | Kolhy: 141,43g.
Ontbijt: Banaan, AH Yoghurt Griekse Stijl, Quaker Oats Havermout. Lunch: C1000 Gebraden Gehakt, Calvé Pindakaas (10g), Becel Boter, Wasa Cracker, Soep. Diner: Perzik, Danone Danoontje Extra, Jumbo Houdbare Half Volle Melk, AH Kippendijfilet, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, All Seasons Witlof met Ham en Kaas. Snacks/Andere: Koekje. meer...
|
|
Reacties
klinkt als een topdag, enjoy!
17 jan 19 door lid: snoezeloes79
|
Ja zeker en de soep was heerlijk
17 jan 19 door lid: brigensam
|
18 jan 19 door lid: Ingrid jansen1971
|
Variatie van wat ik zelf wil en van pinterest hoe maak je pastasaus er zijn verschillende soorten en kijk naar wat je lekker vind
19 jan 19 door lid: brigensam
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
brigensam's Gewicht Geschiedenis
|