aphrodite5834's Logboek, 09 mei 18

Net 2 suikerwafels op.. Oepsie. Wat doen jullie altijd nadat je per ongeluk iets heb gepakt dat nogal calorierijk is..?

Bekijk Dieet Kalender, 09 mei 2018:
833 kcal Vet: 25,40g | Eiwit: 18,87g | Kolhy: 131,94g.   Ontbijt: Quaker Havermout (40g), Yoghurt (Mager), Biofood Maiswafel. Lunch: Kaneel, Jumbo Sultana Rozijnen, Appel. Snacks/Andere: Suikerwafel. meer...
1431 kcal Activiteit: Cardio - 30 minuten, Rusten - 15 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
volgende dag minder callorieën eten of het aantal callorieën eraf sporten. 
09 mei 18 door lid: boefhje
Extra bewegen 
09 mei 18 door lid: NHS1997
Compenseren met de rest van de dag. Als avondeten alleen sla of kwark 👍🏼😉 
09 mei 18 door lid: liselottemeijer
Dankjulliewel voor de reacties! Aangezien mijn dagelijkse 'intake' best laag is elke dag, blijf ik vandaag normaal eten, maar ik heb net wel even een lekkere workout gedaan. Voel me weer heerlijk hahah 
09 mei 18 door lid: aphrodite5834
Soms als je té laag zit in calorie krijg jr idd van die vreet “aanvallen” als je een zwak moment hebt en erg veel honger. Wat is je inname per dag? Ik zit op 1400/1500 (34 jaar en 1.81 lang, sport 4x per week) Soms ook veel eiwit en groente eten dat je toch een erg vol gevoel hebt, dat werkt bij mij, bijna nooit geen vreetbuien meer. 
09 mei 18 door lid: liselottemeijer
Als je vaak van die aanvallen /cheatdays hebt (wat ik zie in je berichten) kun je beter iets hoger zitten... en je voelt je niet elke keer zo schuldig 😇😉. Uiteindelijk eet je dan minder dan elke dag heel weinig en van die cheatdagen. Kun je het beter volhouden. 
09 mei 18 door lid: liselottemeijer
Hallo! Ja, mijn calorie inname ligt rond de 1000.. Ik ben ook best jong (onder de 18) Ik kom gwn niet boven de 1200.. Tenzij ik een pot pindakaas eet. 🤔  
09 mei 18 door lid: aphrodite5834
1000 kcal per dag is veel te weinig. Als het je gaat om af te vallen; je zal wss op een gegeven moment niet meer afvallen met zo weinig kcal omdat je lichaam in 'spaarstand' gaat en zoveel mogelijk gaat opslaan als reserves omdat je lichaam niks te verbranden heeft zonder deze reserves. Probeer eens wekelijks je kcal inname te verhogen met 100 kcal tot je bij de 1500 zit. Je zal dan zien dat je geen 'vreetaanvallen' meer hebt en dat je je een stuk energieker voelt.  
10 mei 18 door lid: rickydemooij
Dankje voor je reactie. Ik ga het vandaag proberen. 😊  
10 mei 18 door lid: aphrodite5834
Ik heb net wat opgezocht over spaarstand. De 1 zegt bewijzen te hebben dat het bestaat, de ander heeft bewijs dat het níet bestaat. Tja, wie heeft er nu gelijk? Waarschijnlijk is het niet goed te bewijzen. Het kan natuurlijk niet allebei waar zijn. 
10 mei 18 door lid: annemiek rembil
Spaarstand bestaat niet naar mijn mening... 1000 kcal is erg weinig en slecht lang vol te houden. 1500 is beter en dan geen cheatday is veel beter. Het gaat erom wat je in 1 hele week eet. Dus die cheatdag meegeteld (1 of 2 of meer) zit je uiteindelijk best hoog in totaal. Beetje tegen strijdig als je met 2 eierwafels te veel hebt, maar geen 1500 kcal “gezond” kan eten?! 
10 mei 18 door lid: liselottemeijer
Over de "spaarstand" Wat volgens mij ook onzin is. Wanneer je lichaam veel stress ervaart stoot het lichaam een hormoon uit genaamd Cortisol. Dit hormoon zorgt ervoor dat jouw lichaam meer vocht gaat vasthouden en dit kan dus invloed hebben op de weegschaal. Dit is de reden dat mensen heel snel denken dat hun lichaam in spaarstand komt en dat ze niet afvallen of het lijkt juist dat ze aankomen ondanks dat hun dieet goed is. Terwijl zij in werkelijkheid wel degelijk vet aan het verbranden zijn maar door het vocht is hun resultaat niet te zien. Wanneer dit gebeurt concluderen mensen vaak dat hun lichaam in spaarstand komt omdat zij te weinig eten! De eerste gedachte die dan naar voren komt is: dit dieet WERKT niet voor MIJ, gooien de handdoek in de ring en stoppen ermee. 
11 mei 18 door lid: Juggerhest
Geniet en met de gedachte morgen gaan we er weer voor of ik voel me schuldig en dan gaat ik een half uurtje hardlopen☺️ 
11 mei 18 door lid: Maloontje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


aphrodite5834's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.