Voedingemiddelen database en calorieteller  

Nutridia

Bruine Rijstmeel

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1477 kj
18%
353 kcal
Vet
2,80g
4%
Verzadigd Vet
0,720g
4%
Koolhydraten
73,90g
28%
Suiker
1,31g
1%
Vezels
3,4g
Eiwitten
6,40g
13%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 18 mei 18 12:42
18%
van ADH*
(353 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (86%)
 
Vet (7%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
353
Vet
2,8g
Kolhy
73,9g
Eiwit
6,4g
100 g bevat 353 calorieën.
Calorieën Verdeling: 7% vet, 85% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Meel van Nutridia:

Kokosmeel
Farine de Coco
Havermeel

Meer producten van Nutridia:

Mélange De Graines Bio
Tomatenspread
Kokosnoot Schilfers
Dadelstroop
Kokosbloesemsuiker
  Bekijk alle Nutridia Producten

Andere soorten Meel:

Volkorenmeel
Witte Bloem
Maïsmeel
Witte Tarwebloem
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vajra Farine de Soja
Carrefour Tarwebloem
Schar Farine
Smaakt Farine de Noisette
Smaakt Son de Blé
Smaakt Farine de Riz Complète


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.