Voedingemiddelen database en calorieteller  

Jean Hervé

Purée Noisette

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2900 kj
35%
693 kcal
Vet
63,50g
91%
Verzadigd Vet
5,600g
28%
Koolhydraten
5,50g
2%
Suiker
5,00g
6%
Vezels
8,6g
Eiwitten
16,40g
33%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 jan 20 11:35
35%
van ADH*
(693 cal)
35% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
693
Vet
63,5g
Kolhy
5,5g
Eiwit
16,4g
100 g bevat 693 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 3% kolhy, 10% eiwit.

Verwante Smeersels van Jean Hervé:

Purée d'amande Complète
Purée de Cacahuète
Amandelpasta

Meer producten van Jean Hervé:

Purée Amande Blanche
  Bekijk alle Jean Hervé Producten

Andere soorten Smeersels:

Boter
Smeerkaas
Margarine
  Bekijk Meer Smeersels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

BON MUSH No-Chick All Curry Salad
Galler Pâte à Tartiner Noisette
Rigoni di Asiago Nocciolata Bianca
Maredsous Hamsmaak
Bonne Maman Pâte à Tartiner
Deluxe Pistachio Spread


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.