Voedingemiddelen database en calorieteller  

Italiamo

Tomino Con Speck

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1443 kj
17%
345 kcal
Vet
29,00g
41%
Verzadigd Vet
20,000g
100%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
0,20g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
20,00g
40%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 nov 18 12:23
17%
van ADH*
(345 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (76%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
345
Vet
29g
Kolhy
1g
Eiwit
20g
100 g bevat 345 calorieën.
Calorieën Verdeling: 76% vet, 1% kolhy, 23% eiwit.

Verwante Kaas van Italiamo:

Scamorza
Sugo Ai Quattro Formaggi

Meer producten van Italiamo:

Gnocchi
Mortadella Farcitella
Espresso Beans
Frutti Di Mare
Gnocchi Tomato & Mozzarella
  Bekijk alle Italiamo Producten

Andere soorten Kaas:

Cheddar Kaas
Amerikaanse Kaas
Provolonekaas
Zwitserse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Milbona Mozzarella Slices
Carrefour Mughetto
Grimbergen Kaasblokjes
Arla Roomkaas
Leerdammer Protein
AH Ricotta


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.