Voedingemiddelen database en calorieteller  

Italiamo

Melanzane Alla Parmigiana

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
699 kj
8%
167 kcal
Vet
11,60g
17%
Verzadigd Vet
4,000g
20%
Koolhydraten
9,00g
3%
Suiker
3,70g
4%
Vezels
2,0g
Eiwitten
5,70g
11%
Zout
0,88g
15%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 sep 23 10:27
8%
van ADH*
(167 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (22%)
 
Vet (64%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
167
Vet
11,6g
Kolhy
9g
Eiwit
5,7g
100 g bevat 167 calorieën.
Calorieën Verdeling: 64% vet, 22% kolhy, 14% eiwit.

Meer producten van Italiamo:

Espresso Beans
Frutti Di Mare
Gnocchi Tomato & Mozzarella
Sugo Ai Quattro Formaggi
Panzerotti
  Bekijk alle Italiamo Producten

Andere soorten Aubergine:

Ratatouille
Gebakken Gepaneerde Aubergine
Aubergine
Bereide Aubergine
  Bekijk Meer Aubergine Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Boni Gegrilde Aubergines
Happy Cooking Aubergine Crème
Delhaize Gegrilde Aubergines
Delhaize Auberginerollade
Boni Auberginecreme
Danival Ratatouille


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.