Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2410 kj
29%
576 kcal
Vet
57,00g
81%
Verzadigd Vet
10,000g
50%
Koolhydraten
10,00g
4%
Suiker
-
Eiwitten
4,70g
9%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 aug 23 04:42
29%
van ADH*
(576 cal)
29% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (7%)
 
Vet (90%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
576
Vet
57g
Kolhy
10g
Eiwit
4,7g
100 g bevat 576 calorieën.
Calorieën Verdeling: 90% vet, 7% kolhy, 3% eiwit.

Meer producten van Giovanni Rana:

Tortelloni Bolognese
Tortelloni
Sugo Fresco Con Parmigiano Reggiano
Feuilles Lasagne
Cappelletti Prosciutto Crudo
  Bekijk alle Giovanni Rana Producten

Andere soorten Pastasaus:

Zelfgemaakte Spaghettisaus met Vlees en Groenten
Spaghetti / Marinara Pastasaus
Spaghettisaus met Groenten (Zelfgemaakt)
  Bekijk Meer Pastasaus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Elvea Basilico
Mirácoli Tradizionale
Combino Siciliana
Jumbo Bolognese Pastasaus
Grand Italia Funghi Porcini
Combino Pastasaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.