Voedingemiddelen database en calorieteller  

Favorina

Pandoro Classico

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1724 kj
21%
412 kcal
Vet
19,50g
28%
Verzadigd Vet
12,400g
62%
Koolhydraten
51,00g
20%
Suiker
26,20g
29%
Eiwitten
7,30g
15%
Zout
1,45g
24%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 dec 18 02:38
21%
van ADH*
(412 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (50%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
412
Vet
19,5g
Kolhy
51g
Eiwit
7,3g
100 g bevat 412 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 50% kolhy, 7% eiwit.

Meer producten van Favorina:

Panettone
Witte Chocolade
Marzipan Log Dark Chocolate
Grote Speculoos Sint
Mini Meringues
  Bekijk alle Favorina Producten

Andere soorten Desserts:

Pecantaart
Brownie
Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Ijs
Chocolade Chip Koekje
Appeltaart
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Magnum Double Sunlover
Milbona Quark
Milsani High Protein Drink Cacao
Lotus Gaufre Vanille
AH Ruimte Ijsjes
Milsani High Protein Yoghurt


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.