Voedingemiddelen database en calorieteller  

Barilla

Pan di Stelle

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 koekje (7,8 g)
per portie
RI*
Energie
159 kj
2%
38 kcal
Vet
1,60g
2%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
5,10g
2%
Suiker
1,80g
2%
Vezels
0,3g
Eiwitten
0,60g
1%
Zout
0,09g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 mei 18 11:35
2%
van ADH*
(38 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (55%)
 
Vet (39%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
38
Vet
1,6g
Kolhy
5,1g
Eiwit
0,6g
1 koekje (7,8 g) bevat 38 calorieën.
Calorieën Verdeling: 39% vet, 55% kolhy, 6% eiwit.

Meer producten van Barilla:

Farro
Pesto Con Peperoncino
Legumotti
Piccolini
Spaghettoni N.7
  Bekijk alle Barilla Producten

Andere soorten Koekjes:

Suiker Koekjes (met Vanille)
Amandel Koekjes
Koekje
Havermoutkoekjes
Koekjes met Chocolate Chip Topping (Zacht)
Pindakaas Koekjes
  Bekijk Meer Koekjes Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Schar Soft Cookies Double Chocolate
Delhaize Triple Chocolate Cookies
Carrefour Bio Cake aux Fruits
Jumbo Yoghurt Biscuits
Boni Animali
Boni Choquito


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.