Ninanutshell's Logboek, 05 nov 18

Doet iemand van jullie Keto? Kunnen jullie tips, recepten, ... geven? Dankjewel

Bekijk Dieet Kalender, 05 november 2018:
62 kcal Vet: 0,16g | Eiwit: 1,23g | Kolhy: 15,39g.   Ontbijt: Sinaasappelen. meer...
401 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik volg het keto-dieet. Zéér goed opletten met koolhydraten. Zonder alles bij te houden met deze (of een gelijkaardige) app. lukt het niet. Gisteren bvb. hamrollentjes met witloof en kaassaus en 't is prijs (vanwege de bloem in de saus). Uit ketose. Het hangt er natuurlijk wel vanaf in hoeverre je insuline resistent bent. Voor mij is 20gr kh effectief een grens. Sommige mensen kunnen Boven 50gr gaan. Ik heb deabetis. De zaak is volledig onder controle met dit dieet. Alle andere gezondheidsklachten die ik voorheen had zijn nagenoeg verdwenen. Eten als je honger hebt is het advies. Je kan mijn dieetkalender bekijken voor eventuele ideeën. Let wel : ik hou van grootmoeders keuken. Alle supplementen en keto-snacks zijn uit den boze. Dagelijks magnesium is aangeraden. 
05 nov 18 door lid: bas2003
Ik ben super content met de keto levenswijze. In combinatie nu met IF en EF. Deze formule werkt zonder honger te hebben. Wel inderdaad goed je macro’s bijhouden. Veel succes 👍 
05 nov 18 door lid: philippe.silverans
Dankje voor de reacties! Ik zit nu aan 70%vet-25%eiwitten-5%kh. Vind het wel lastig om die klik in mijn hoofd te behouden van “je MOET vet eten”. Aangezien ik altijd kcal dieëten gevolgd heb. Ben nog van dinsdag keto aan het eten, en ik ben wel al wat kg’s kwijt. Ben er wel zeker van dat ik niet altijd keto ga blijven doen, ipdaarvan ga ik mijn khoolydraten beperken. 
10 feb 19 door lid: Ninanutshell

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Ninanutshell's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.