steffy0889's Logboek, 06 sep 17

En de eerste stomme opmerkingen zijn ook binnen ... grrrrrrr
<honger je zelf anders uit op groenten leven is niet gezond ne goeie patat op u bord da moet je hebben >
< amai blijf aan dees tempo afvallen en uwe vent gaat u ook nie meer aantrekkelijk vinden uw borsten vallen ook af e>

Grrrrr jaloezie? Omdat het me lukt zonder diëtiste en zonder het gevoel ik sta op dieet pfff 😔 ff een dipje

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Trek het je niet aan. Misschien vinden ze het jammer dat je iets doet aan je gewicht. Sommige mensen kunnen het niet hebben dat iemand anders iets positiefs probeert te doen in zijn/haar leven. Iets heel anders: toen ik enkele cursussen ging volgen om me bij te scholen kreeg ik daar ook commentaar op. Hadden ze schrik dat ik mezelf zou verbeteren ??? 
06 sep 17 door lid: heike2018
Niks van aantrekken. Je moet doen waar je je goed bij voelt. Probeer de motivatie niet te verliezen, je kan het!  
06 sep 17 door lid: Maarten Corstjens
Als er mensen zijn die lariekoek aan je verkopen omwille van je dieet kan je hen het volgende raadsel voorschotelen. Hoe hoger het hekken hoe gekker de gekken op welke hoogste sta jij aan dat hekken. Ze zullen geen lariekoek meer verkopen 😁. 
06 sep 17 door lid: Roofvogel&Arend
Jaloeziiiie bah 😥. Of is het hun manier om te zeggen dat je goed bezig bent? Doe zoals je je goed bij voelt voor de rest interpreteer zoals je kan en doe verder. Ik ben al eens veel kilo's kwijt maar mijn huid was volledig mee. Ook al vermagerde ik enorm op 9 maanden tijd maar. Heb geluk dat ik een heel rekbare huid heb zei mijn dokter eens. Succes meid! 
07 sep 17 door lid: Rimoga
Niets van aantrekken! Ze zijn jaloers omdat jij de moed en discipline hebt om je leven zelf in handen te nemen! 
07 sep 17 door lid: hanne tedik
Inderdaad , die zijn gewoon jaloers ofwel hebben ze schrik dat hun eigen man/vriend gaat van hen vragen om ook wat moeite te doen om af te vallen omdat jij er zo goed uitziet !  
07 sep 17 door lid: Racingerke
Ja, dat is jaloezie. Ik heb ook van alles gehoord. Ook dat gaat niet lukken. ik heb ook geen vel te hangen. Ja, borsten zijn smaller, en dan? Ik ben nu mooi en ook toch aantrekkelijk, ten spijt van mijn vijanden. Success! 
08 sep 17 door lid: Bolke1972
Niks van aantrekken, voel je je goed? Val je af? da's het enige dat telt. Op groenten en vlees leven is WEL gezond, patatten, rijst, brood en pasta heb je niet nodig om te functioneren. Ik eet al 8 maanden koolhydraatbeperkt en ben er 30 kilo mee kwijt. 
08 sep 17 door lid: spaceblunt
Het belangrijkste is hoe je jezelf voelt. Ik ben zelf een goeie 20 kg vermagerd op mezelf (met gezonder eten en sport, af en toe nog eens zondigen) en ben blij dat ik het gedaan heb. Laat je niet altijd beïnvloeden door anderen, maar kijk wat jezelf wilt. Het is jouw leven. Veel succes en hou de motivatie erin, je geraakt er wel als je in jezelf gelooft ;)  
10 sep 17 door lid: LK_22

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


steffy0889's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.