Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: anais_dumoulin

Gestoomd Kalkoen met Broccoli

Gestoomde kalkoenlapje met broccolipuree.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd vervolgens de broccoli in roosjes.
  2. Stoom de aardappelen, broccoli en kalkoenlapjes in de steamcooker. De aardappelen mogen gerust 20 minuten stomen, de kalkoenlapjes en de broccoli eerder 10 tot 15 minuten afhankelijk van de dikte.
  3. Plet de aardappelen en broccoli met een pureestamper en doe er de olijfolie onder. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Serveer en eet smakelijk.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: marmotje
Gezond, lekker en geen geraffineerde suikers toegevoegd.
door lid: floorproost
Zo romig en heerlijk.
door lid: Nessjeu
Heerlijk vochtig, geurig en licht zoet.
door lid: charlottevw99
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 616 calorieën in een portie Gestoomd Kalkoen met Broccoli.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 26% kolhy, 26% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2577 kj
31%
616 kcal
Vet
33,71g
48%
Verzadigd Vet
5,798g
29%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,02g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,124g
Koolhydraten
40,22g
15%
Suiker
3,85g
4%
Vezels
6,6g
Eiwitten
41,54g
83%
Zout
4,28g
71%
Cholesterol
0mg
Kalium
1043mg
52%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
31%
van ADH*
(616 cal)
31% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (26%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (26%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.