Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
12 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Snacks
Desserts
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Laura-vangeyt1

Bananenbrood met Pindakaas en Chocolade

Snel te bereiden, nootachtige en beste dessert combinatie, geliefd bij iedereen.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Pureer de banaan in een kom. Voeg alle ingrediënten toe behalve chocolade. Meng tot alles goed te combineren is.
  2. Breek de chocolade in stukjes, voeg toe aan het mengsel en meng. Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm.
  3. Bak 45 minuten in de oven op 180 ° C. Laat het afkoelen voordat u het in plakjes snijdt.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Snacks Desserts

Nieuwste Recepten

door lid: anais_dumoulin
Gestoomde zoete aardappel, paprika, rode ui, kikkererwten en kipfilet met kerstomaten.
door lid: anais_dumoulin
Rijst met gebakken gehakt en wortelen.
door lid: anais_dumoulin
Gestoomde kabeljauw met puree van gestoomde aardappelen en prei.
door lid: anais_dumoulin
Salade van tomaat en mozzarella.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 191 calorieën in een portie Bananenbrood met Pindakaas en Chocolade.
Calorieën Verdeling: 52% vet, 34% kolhy, 13% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
798 kj
10%
191 kcal
Vet
11,17g
16%
Verzadigd Vet
2,664g
13%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,339g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,687g
Koolhydraten
16,49g
6%
Suiker
5,65g
6%
Vezels
3,6g
Eiwitten
6,39g
13%
Zout
0,25g
4%
Cholesterol
53mg
Kalium
165mg
8%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
van ADH*
(191 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (35%)
 
Vet (52%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2022 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.