Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
2 portie(s)
Voorbereidingstijd:
35 min
Bereidingstijd:
25 min
Maaltijd type:
Desserts
Snacks
Brood en Gebak
Beoordeling:

Nog niet beoordeeld.

Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: anoukdejaeger

Havermoutkoekjes

Taaie, bevredigende en natuurlijk gezoete koekjes.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Snijd de banaan en appel in stukjes. Doe ze dan in een mixer. Voeg havermout en kaneel toe. Mix tot een gladde massa.
  2. Wikkel het beslag in plasticfolie en laat het 30 minuten staan.
  3. Verwarm de oven voor op 175 ° C.
  4. Verdeel het mengsel in kleine porties en plaats het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze goudbruin zijn.
1 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Desserts Snacks Brood en Gebak

Nieuwste Recepten

door lid: tessareipen
Zachte en vochtige muffins voor uw zoete ontsnapping.
door lid: Amélie Lamont
Knapperig, snel en gemakkelijk om ontbijt of tussendoortje te maken.
door lid: LilSkittle
Makkelijk en heerlijk ontbijt.
door lid: tessareipen
Veganistisch brood gemaakt van rijst.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 354 calorieën in een portie Havermoutkoekjes.
Calorieën Verdeling: 11% vet, 81% kolhy, 8% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1479 kj
18%
354 kcal
Vet
4,64g
7%
Verzadigd Vet
0,926g
5%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,556g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,802g
Koolhydraten
73,42g
28%
Suiker
26,04g
29%
Vezels
11,4g
Eiwitten
7,15g
14%
Zout
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
548mg
27%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
van ADH*
(354 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (81%)
 
Vet (11%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.