Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
2 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
15 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: dettedette

Rijstpannetje Veggie

Een lekker, gezond en snel gerecht klaargemaakt op tafel.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Was en snijd de groenten in gelijke stukken. Kook vervolgens de rijst volgens de verpakking.
  2. Kook de zeekraal een tijdje. Giet af en zet apart als u klaar bent.
  3. Verhit olie in een pan. Fruit de sjalotten gevolgd door de rest van de gehakte groenten. Kook tot ze gaar zijn.
  4. Voeg rijst en zeekraal toe en meng alles door elkaar in de pan. Voeg je gewenste kruiden naar smaak toe.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: Amélie Lamont
Knapperig, snel en gemakkelijk om ontbijt of tussendoortje te maken.
door lid: AngelinaB90
Makkelijk te bereiden, bevredigend en perfect gezond ontbijt.
door lid: Melissa Verfaillie
Een eenvoudige en smakelijke manier om de dag te beginnen.
door lid: morgane.ameye
Vochtige, smakelijke en gezonde eiwit muffins.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 249 calorieën in een portie Rijstpannetje Veggie.
Calorieën Verdeling: 27% vet, 63% kolhy, 10% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1040 kj
12%
248 kcal
Vet
7,75g
11%
Verzadigd Vet
1,469g
7%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,028g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,194g
Koolhydraten
39,84g
15%
Suiker
5,88g
7%
Vezels
5,8g
Eiwitten
6,35g
13%
Zout
0,27g
4%
Cholesterol
0mg
Kalium
612mg
31%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
van ADH*
(248 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (63%)
 
Vet (27%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.