Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 25 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Desserts
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Een eenvoudig toetje met een zachte korst en makkelijk te bereiden.
Ingrediënten
Beschrijving
- Bladerdeeg op bakplaat met bakpapier.
- Snijd de appels in plakjes. Verdeel de appelschijfjes over het bladerdeeg. Vorm bladerdeeg in een mand.
- Verhit de boter in een steelpannetje met de suiker, kaneel en zout. Giet de saus in de appelschijfjes.
- Klop het ei los en gaat het over de randen van het bladerdeeg.
- Bak 25 minuten in de oven op 180 ° C.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Brood en Gebak
Desserts
Nieuwste Recepten
Rijke, zachte en vezelrijke receptuur.
|
Zo romig en heerlijk.
|
Heerlijk vochtig, geurig en licht zoet.
|
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 257 calorieën in een portie Appeltaart.
|
|
Calorieën Verdeling: 62% vet, 34% kolhy, 4% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1075 kj
13%
257 kcal
Vet
17,6g
25%
Verzadigd Vet
10,79g
54%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,253g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,107g
Koolhydraten
21,7g
8%
Suiker
10,02g
11%
Vezels
1,2g
Eiwitten
2,26g
5%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
26mg
Kalium
4mg
0%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (34%)
Vet (62%)
Eiwitten (4%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|