Voedingemiddelen database en calorieteller  

SPAR

Apero Droge Worst

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1833 kj
22%
438 kcal
Vet
33,00g
47%
Verzadigd Vet
12,000g
60%
Koolhydraten
1,30g
1%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
3,0g
Eiwitten
32,00g
64%
Zout
4,90g
82%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 27 jul 22 11:48
22%
van ADH*
(438 cal)
22% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (69%)
 
Eiwitten (30%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
438
Vet
33g
Kolhy
1,3g
Eiwit
32g
100 g bevat 438 calorieën.
Calorieën Verdeling: 69% vet, 1% kolhy, 30% eiwit.

Verwante Salami van SPAR:

Pepersalami

Meer producten van SPAR:

Gesneden Prei
Hespenworst
Druivenmix
Kippenbroodje
Kipfilet Excellent
  Bekijk alle SPAR Producten

Andere soorten Salami:

Droge of Harde Salami
Varkensvlees Salami (Gedroogd)
Salami
Zachte Salami
Rundvlees Salami
  Bekijk Meer Salami Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Salami
Delhaize Chorizo Extra Zacht
Aoste Fijnkost Salami
Délifin Salami de Dinde
Boni Rosette
Dulano Salami Luchtgedroogd


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.