Voedingemiddelen database en calorieteller  

Renmans

Spaghettisaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
477 kj
6%
114 kcal
Vet
6,00g
9%
Verzadigd Vet
2,200g
11%
Koolhydraten
4,70g
2%
Suiker
3,60g
4%
Eiwitten
11,00g
22%
Zout
1,20g
20%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 jun 20 02:38
6%
van ADH*
(114 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (16%)
 
Vet (46%)
 
Eiwitten (38%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
114
Vet
6g
Kolhy
4,7g
Eiwit
11g
100 g bevat 114 calorieën.
Calorieën Verdeling: 46% vet, 16% kolhy, 38% eiwit.

Meer producten van Renmans:

Roulade Ardennaise
Hamburger
Vol Au Vent
Boeuf Forestier
Steak
  Bekijk alle Renmans Producten

Andere soorten Pastasaus:

Spaghetti / Marinara Pastasaus
Zelfgemaakte Spaghettisaus met Vlees en Groenten
Spaghettisaus met Groenten (Zelfgemaakt)
  Bekijk Meer Pastasaus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Bertagni Pesto Alla Genovese
Giovanni Rana Pesto
Combino Pastasaus
AH Pastasaus Klassiek
Grand Italia Pesto Alla Genovese
HAK Champignon Room Groenteschotel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.