Voedingemiddelen database en calorieteller  

Pur Natur

Fromage Frais

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
289 kj
3%
69 kcal
Vet
0,20g
0%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
5,40g
2%
Suiker
5,40g
6%
Vezels
0,0g
Eiwitten
12,00g
24%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 18 05:19
3%
van ADH*
(69 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (30%)
 
Vet (3%)
 
Eiwitten (67%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
69
Vet
0,2g
Kolhy
5,4g
Eiwit
12g
100 g bevat 69 calorieën.
Calorieën Verdeling: 3% vet, 30% kolhy, 67% eiwit.

Meer producten van Pur Natur:

Bosbes Muesli
Confiture Myrtilles
Griekse Yoghurt
Kefir
Aardbeien Confituur
  Bekijk alle Pur Natur Producten

Andere soorten Cottage Cheese:

Cottage Cheese (2% Vet)
Cottage Cheese
Cottage Cheese (1% Vet)
Cottage Cheese (Vetarm)
  Bekijk Meer Cottage Cheese Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Milbona Greek Style Yogurt Natural
Carrefour Fromage Blanc Entier
Danone Spread Danone
Top Budget Fromage Blanc
Boni Fromage Blanc
Paysan Breton Lait Ribot


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.