Voedingemiddelen database en calorieteller  

Palazzo

Sauce Tomate avec Légumes

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
251 kj
3%
60 kcal
Vet
2,80g
4%
Verzadigd Vet
0,200g
1%
Koolhydraten
7,00g
3%
Suiker
4,50g
5%
Vezels
1,0g
Eiwitten
1,20g
2%
Zout
0,85g
14%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 14 jan 22 01:45
3%
van ADH*
(60 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (49%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
60
Vet
2,8g
Kolhy
7g
Eiwit
1,2g
100 g bevat 60 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 48% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Jus van Palazzo:

Sauce Tomate

Meer producten van Palazzo:

Tomatensaus met Ricotta
Carbonara
Tomaten Blokjes
Groene Pesto
Pastasaus Olijven en Basilicum
  Bekijk alle Palazzo Producten

Andere soorten Jus:

Kalkoenjus (uit Blik)
Kippenjus (uit Blik)
Bruine Jus
Rundvleesjus (uit Blik)
Rundvlees of Vlees Jus
  Bekijk Meer Jus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Carrefour Sauce Pita
Maggi Jus Naturel
Delhaize Hinde Steak
Manna Andalouse
Colruyt Sauce à l'ail
Devos Lemmens Sauce Cocktail


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.