Voedingemiddelen database en calorieteller  

Oxfam

Paarse Rijst

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1531 kj
18%
366 kcal
Vet
1,40g
2%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
81,00g
31%
Suiker
-
Eiwitten
7,20g
14%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 07 aug 13 11:16
18%
van ADH*
(366 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (89%)
 
Vet (3%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
366
Vet
1,4g
Kolhy
81g
Eiwit
7,2g
100 g bevat 366 calorieën.
Calorieën Verdeling: 3% vet, 89% kolhy, 8% eiwit.

Meer producten van Oxfam:

Nougat
Lemonade
Sesampasta
Cocoa Dark Spread
Melkchocolade
  Bekijk Meer

Andere soorten Rijst:

Instant Bruine Rijst
Witte Rijst (Halflange Korrel, Gekookt)
Witte Rijst (Korte Korrel, Gekookt)
Instant Witte Rijst
Bruine Rijst
Witte Rijst
  Bekijk Meer Rijst Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Action Riz Konjac
Fit Food Thaise Rode Kipcurry
Foodmaker Tikka Masala
Asia Green Garden Tikka Massala
AH Tomaten Risotto met Mozzarella
Boni Mediterranea Express Rijst


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.