Voedingemiddelen database en calorieteller  

Milner

Jong 30+

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1184 kj
14%
283 kcal
Vet
18,00g
26%
Verzadigd Vet
13,000g
65%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
29,00g
58%
Zout
1,60g
27%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 mei 22 10:26
14%
van ADH*
(283 cal)
14% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (58%)
 
Eiwitten (42%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
283
Vet
18g
Kolhy
0g
Eiwit
29g
100 g bevat 283 calorieën.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 0% kolhy, 42% eiwit.

Verwante Kaas van Milner:

Jong Light
Slankie 20+
Belegen 30+
Licht Gerijpt
Slankie Geraspt
Slankie 20+ Naturel
  Bekijk meer Milner Kaas Producten

Meer producten van Milner:

Smeerkaas
Gerijpt
  Bekijk alle Milner Producten

Andere soorten Kaas:

Cheddar Kaas
Provolonekaas
Amerikaanse Kaas
Zwitserse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Brugge Belegen
Delhaize Peppadew Tapenade
Arla Roomkaas
Carrefour Mughetto
Leerdammer Protein
AH Cheddar Geraspt


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.