Voedingemiddelen database en calorieteller  

Markal

Protéine de Soja

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1444 kj
17%
345 kcal
Vet
6,80g
10%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
10,80g
4%
Suiker
10,50g
12%
Eiwitten
50,50g
101%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 17 06:35
17%
van ADH*
(345 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (14%)
 
Vet (20%)
 
Eiwitten (66%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
345
Vet
6,8g
Kolhy
10,8g
Eiwit
50,5g
100 g bevat 345 calorieën.
Calorieën Verdeling: 20% vet, 14% kolhy, 66% eiwit.

Meer producten van Markal:

Farine de Riz
Son D’Avoine
Lentilles Blondes
Levure Maltée
Pofmaïs Voor Popcorn
  Bekijk alle Markal Producten

Andere soorten Eiwitpoeder:

Eiwitpoeder
Maaltijdvervanger Eiwit Poeder
Eiwitsupplement Poeder
Soja-Eiwit Isolaat
  Bekijk Meer Eiwitpoeder Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Nu3 Whey
Gerlinéa Fit & Protein
Bulk Mass Gainer
XXL Nutrition Delicious Protein Pudding Dreamy Cheesecake
Bulk Breakfast Smoothie
Body & Fit Whey Perfection Ice Coffee


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.