Voedingemiddelen database en calorieteller  

Jean Hervé

Purée d'amande Complète

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2782 kj
33%
665 kcal
Vet
58,30g
83%
Verzadigd Vet
4,900g
25%
Koolhydraten
5,10g
2%
Suiker
4,60g
5%
Vezels
12,0g
Eiwitten
21,80g
44%
Zout
0,00g
0%
Kalium
686mg
34%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 jul 19 01:17
33%
van ADH*
(665 cal)
33% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (83%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
665
Vet
58,3g
Kolhy
5,1g
Eiwit
21,8g
100 g bevat 665 calorieën.
Calorieën Verdeling: 83% vet, 3% kolhy, 14% eiwit.

Verwante Smeersels van Jean Hervé:

Purée Noisette
Purée de Cacahuète
Amandelpasta

Meer producten van Jean Hervé:

Purée Amande Blanche
  Bekijk alle Jean Hervé Producten

Andere soorten Smeersels:

Boter
Margarine
Smeerkaas
  Bekijk Meer Smeersels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

ERU Prestige
Jumbo Kokosolie Biologisch
Rabeko Belgian Chocolate Protein Spread
Kips Vega Smeerworst
Lotus Speculoos à Tartiner
Monki Amandelpasta


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.