Voedingemiddelen database en calorieteller  

Italiamo

Scamorza

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1042 kj
12%
249 kcal
Vet
17,00g
24%
Verzadigd Vet
11,100g
56%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
23,00g
46%
Zout
5,28g
88%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 08 nov 19 01:31
12%
van ADH*
(249 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (61%)
 
Eiwitten (37%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
249
Vet
17g
Kolhy
1g
Eiwit
23g
100 g bevat 249 calorieën.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 2% kolhy, 37% eiwit.

Verwante Kaas van Italiamo:

Tomino Con Speck
Sugo Ai Quattro Formaggi

Meer producten van Italiamo:

Espresso Beans
Frutti Di Mare
Gnocchi Tomato & Mozzarella
Melanzane Alla Parmigiana
Panzerotti
  Bekijk alle Italiamo Producten

Andere soorten Kaas:

Provolonekaas
Cheddar Kaas
Zwitserse Kaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Echte Loo
Gazi Kaşar Peyniri
Carrefour Mughetto
Svalya Tvorog
Jumbo Smeerkaas Ham 20+
Jumbo Feta


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.