Voedingemiddelen database en calorieteller  

Harrys

Complet Volkoren

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g (100 ml)
per portie
RI*
Energie
1029 kj
12%
246 kcal
Vet
4,70g
7%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
40,50g
16%
Suiker
-
Vezels
5,5g
Eiwitten
7,70g
15%
Zout
2,88g
48%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mei 16 11:31
12%
van ADH*
(246 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (69%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
246
Vet
4,7g
Kolhy
40,5g
Eiwit
7,7g
100g (100 ml) bevat 246 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 69% kolhy, 13% eiwit.

Verwante Volkoren Brood van Harrys:

American Sandwich Complet
Pain de Mie Complet

Meer producten van Harrys:

Maxi Burger
Sandwich
American Sandwich Natuur
100% Mie Natuur
Toastbrood
  Bekijk alle Harrys Producten

Andere soorten Volkoren Brood:

Volkoren Brood
  Bekijk Meer Volkoren Brood Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jacquet Pain de Mie Complet
Jumbo Volkoren Pita’S
Delhaize Toast Brun
Niamh Malty Whole Grain
Jacquet Complet Volkoren
Boni Pain Complet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.