Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1485 kj
18%
355 kcal
Vet
2,90g
4%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Koolhydraten
73,10g
28%
Suiker
0,90g
1%
Vezels
3,8g
Eiwitten
7,20g
14%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 19 11:18
18%
van ADH*
(355 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (84%)
 
Vet (8%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
355
Vet
2,9g
Kolhy
73,1g
Eiwit
7,2g
100 g bevat 355 calorieën.
Calorieën Verdeling: 8% vet, 84% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Rijst van Gallo:

Riso Venere

Meer producten van Gallo:

Risotti
  Bekijk alle Gallo Producten

Andere soorten Rijst:

Witte Rijst (Korte Korrel, Gekookt)
Instant Bruine Rijst
Bruine Rijst
Witte Rijst (Halflange Korrel, Gekookt)
Witte Rijst
Instant Witte Rijst
  Bekijk Meer Rijst Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Tomaten Risotto met Mozzarella
Boni Mediterranea Express Rijst
Foodmaker Tikka Masala
Asia Green Garden Tikka Massala
AH Sushi Rijst
Boni Bereide Bonen met Volkoren Rijst


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.