Voedingemiddelen database en calorieteller  

Cabre d'or

Geitenkaas

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 sneetje (25 g)
per portie
RI*
Energie
389 kj
5%
93 kcal
Vet
7,80g
11%
Verzadigd Vet
4,800g
24%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
5,50g
11%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 08 sep 17 06:35
5%
van ADH*
(93 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (75%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
93
Vet
7,8g
Kolhy
0,5g
Eiwit
5,5g
1 sneetje (25 g) bevat 93 calorieën.
Calorieën Verdeling: 75% vet, 2% kolhy, 23% eiwit.

Verwante Geitenkaas van Cabre d'or:

Fromage de Chèvre Ciboulette
Geitenkaas
Kaas van Gepasteuriseerde Geitenmelk
Verse Geitenkaas Natuur

Andere soorten Geitenkaas:

Geitenkaas (Zacht)
Geiten Kaas (Hard)
Geitenkaas (Halfzachte)
Geitenkaas
  Bekijk Meer Geitenkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Soignon Gerijpte Geitenkaasrol
Carrefour Geitenkaas Met Honing
Boni Piments Farcis
Philadelphia Geitenkaas en Rozemarijn
Bettine Geitenkaas Pearls
Delhaize Gerijpte Geitenkaas


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.