Voedingemiddelen database en calorieteller  

Appetit

Forelfilets Bio

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
565 kj
7%
135 kcal
Vet
4,50g
6%
Verzadigd Vet
0,870g
4%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
23,60g
47%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 19 07:38
7%
van ADH*
(135 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (30%)
 
Eiwitten (70%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
135
Vet
4,5g
Kolhy
0g
Eiwit
23,6g
100 g bevat 135 calorieën.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 0% kolhy, 70% eiwit.

Verwante Vis van Appetit:

Filets de Sprat

Andere soorten Forel:

Gebakken of Geroosterde Forel
Regenboogforel
Regenboogforel (Gekweekt)
  Bekijk Meer Forel Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Vis:

Gebakken of Geroosterde Vis
Mahi Mahi
Gegrilde Vis
Vis
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Zalm
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Zapi Gerookte Forel
Golden Seafood Filets de Truite
Delhaize Gerookte Forelfilets
AH Gerookte Forel
Ocean Sea Filet de Truite Fumé
Nautica Filet de Truite Fumé


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.