jschauvaerts's Logboek, 19 mrt 19

Na t’werk 63,3 😱 morgen o! 😣 na eten 63,6 🤨
62,9 kg Tot nu toe verloren: 2,6 kg.    Nog te gaan: 0,9 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 19 maart 2019:
1284 kcal Vet: 58,58g | Eiwit: 66,82g | Kolhy: 121,98g.   Ontbijt: Damhert Haverkoekjes, Koffie met Melk en Suiker, Nutella Choco, Harrys Pain de Mie Complet. Lunch: Paprikasoep, Boni Preischeuten, Komkommer (Geschild), Tomaten, Tonijn Salade, Sla. Diner: Salade met Sla, Ei, Tomaat en/of Wortelen, Tournedos. Snacks/Andere: Paasei. meer...
189 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...
Gewichtsafname van 0,7 kg per week

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je kan je blijven frustreren over het feit dat je op het einde van de dag meer weegt dan 's ochtends, of je kan stoppen met je dan te wegen, want het slaat nergens op. Iedereen zegt dat hier nu al zo lang en het is gewoon ook de waarheid.  
19 mrt 19 door lid: Elkedemey
het heeft echt geen nut om je s avonds te wegen en al helemaal niet na een maaltijd ! 1 maal per week en op een vaste dag en tijdstip ! 
20 mrt 19 door lid: lorkez750
Ik deel Elke haar mening. Je maakt jezelf ontzettend verdrietig door dat te doen dus wrm blijf je dat doen? Iedereen weegt in de avond na zijn maaltijden toch meer als in de ochtend. Neem gwn 1/2 vaste dagen da je jezelf weegt en doe dat in de ochtend naakt na het plassen en voor het ontbijt. We kunnen het blijven zeggen maar als be het niet doet 🤷🏼‍♀️ 
20 mrt 19 door lid: Pumagirl1985
Sluit me volledig aan bij de voorgaande comments. In het begin woog ik me ook meerdere keren per week maar telkens op hetzelfde tijdstip en onder zelfde voorwaarden. Hoe kan je anders een correcte meting bijhouden? Daarnaast ook belangrijk om je lichaams verhoudingen te checken. Meer gewicht wil niet noodzakelijk zeggen dat je het slechter doet. Als je bijv. meer gaat sporten zal je spiermassa ook toenemen. En kan je dus meer wegen.  
20 mrt 19 door lid: Homersan
Het is toch logisch dat 's avonds meer weegt dan 's ochtends? Je denkt nu toch niet dat je lichaam op 1 dag al het eten en drinken verteert heeft ? 1x per week wegen en op hetzelfde tijdstip liefst in de ochtend ! 
20 mrt 19 door lid: KV1991

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


jschauvaerts's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.