steffy0889's Logboek, 18 aug 17

Hoe ziet Jullie eetpatroon eruit? Rond een uur of elf in de voormiddag krijg ik een serieuze honger maar ik kan pas om 12:30 effectief eten. Tenzij het wat klein is. Vullen jullie je dan met water of wat pakken jullie als alternatief? Fruit is geen optie jammer genoeg

Bekijk Dieet Kalender, 18 augustus 2017:
483 kcal Vet: 7,39g | Eiwit: 19,62g | Kolhy: 70,29g.   Ontbijt: Gervais Petit Suisse, Golden Bridge Vruchten Müsli. Lunch: Jonagold, Gervais Petit Suisse, Golden Bridge Vruchten Müsli. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

1 tot 20 van 29
Reacties 
misschien een rijst wafel dat mag je ook eten dat heeft me ook goed geholpen tussen door en rijst wafel met chocolade er mag ook  
18 aug 17 door lid: joannaoooo
Tussendoortje bestaande uit trage koolhydraten met eiwitten ofwel een kleiner ontbijt nemen en dan een tweede maal ontbijten. Dit was een zeer effectieve manier waarmee ik 15 kg ben afgevallen! 
18 aug 17 door lid: ChelseaStrvtn
Ik drink dan water en mocht ik nog een hongergevoel hebben dan eet ik wat magere yoghurt of fruit, maar fruit lijk je niet te lusten :-)  
19 aug 17 door lid: webradpeed
Ik lust fruit maar heb da het liefst lekker fris. 
19 aug 17 door lid: steffy0889
Ik eet als tussendoortje 's ochtends een beetje nootjes met veel water 😊. 
19 aug 17 door lid: new_lifestyle_14
Een gekookt ei kan ook wonderen doen 
19 aug 17 door lid: Johnny Slogan
Bifiworstje, olijven, noten, stukje kaas 
20 aug 17 door lid: spaceblunt
enkele radijsjes  
20 aug 17 door lid: LilianeVDK
noten / komkommer geweekt in appelazijn / volle geitenyoghurt (zonder toegevoegde suikers) met pompoen-en zonnebloempitten, sesam- en chiazaad en een paar frambozen en blauwbessen in /witloof 
20 aug 17 door lid: messang
Ik drink vooral koffie, liters koffie 😊 
20 aug 17 door lid: Budgie1
Ik moet in de ochtend altijd rond 7 uur weg. Soms zelfs eerder. Begin dan met een glas water. En als ik op t werk ben (1,5uur later) dan neem ii mijn optimel kwarkje als ontbijt. Als ik dan rond 10/11 wen dip heb neem ik een heerlijke Latte macchiato... 
20 aug 17 door lid: natasjjvl
Dit had ik eerst ook! Maar sinds ik nu onbijt met havermout heb ik deze dip helemaal niet meer! Dus misschien zou je kunnen kijken naar wat je ontbijt? 
20 aug 17 door lid: Someone16
@Steffy0889: dan moet je eens proberen fizzy fruit te maken; een leuk alternatief en even gezond 
20 aug 17 door lid: Ranijanssen
Ik eet dan een hard gekookt eitje, vult goed en ik vind het heerlijk. 
20 aug 17 door lid: wittieke
Ik ontbijt met havermout, dat vult goed en ik krijg niet zo snel honger daarna. En dan zo'n 1,5-2u later eet ik een tussendoortje (2x water/thee, wat worteltjes en een boterham) en dan weer zo'n 2u later eet ik mijn lunch. Ik heb mijn eetpatroon zo ingedeeld, dat ik om de 2u iets eet zodat ik geen trek krijg én je stofwisseling op gang blijft :)  
20 aug 17 door lid: Winanda!
Handjevol noten (per dag), hardgekookt eitje, groenten (kerstomaatjes, komkommer, wortel), kwark, als fruit toch een optie is: banaan met pindakaas, gedroogde vruchten, maiswafels (beter dan rijstwafels) 
20 aug 17 door lid: annabeljoris
Ik zou ook zeggen een voedzamer ontbijt. ik ontbijt met havermout met melk, lijnzaad, zonnebloempitten, fruit. eet pas 4 uur later weer iets.  
20 aug 17 door lid: koffielover
Ik heb altijd een tussendoortje om 10 uur. ondanks de havermout in de ochtend. meestal fruit of een cracker, rihstewafel, groente of een eitje met een kopje thee. 
20 aug 17 door lid: suzannevdv
Idd, alle ondergenoemde Als je idd een goed ontbijt hebt, kom ik de ochtend zonder problemen door.. soms maak ik s morgens een groente/fruit smoothie, daar neem ik dan een glas van bij een lichter ontbijt, dan bewaar ik een glas voor later tussendoor. Maar als ik bv volle Griekse yoghurt of havermout met fruit of noten als ontbijt neem heb ik echt geen honger meer. 
20 aug 17 door lid: elntien
@annabeljoris: Waarom zijn maiswafels gezonder dan rijste-? Mais laat toch he suikerspiegel sneller stijgen, waardoor je later weer een 'dip' krijgt? 
20 aug 17 door lid: Winanda!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


steffy0889's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.